top of page
IMG_0285.jpg

Hoi,

 

Mijn naam is Christina Stavridis, 23 jaar oud en het gezicht achter CS Studios. Ik ben geboren in Nederland, maar heb Grieks bloed door me heen stromen.  Ja, daarom rolt mijn naam niet zo makkelijk van de tong.  Je went er wel aan :)

 

Mijn liefde voor grafisch ontwerp, branding en kunst begon al op jonge leeftijd en is uitgegroeid tot een passie waar ik niet zonder kan en daarom ben ik eindelijk voor mezelf gaan starten.. na zo lang te twijfelen.

Ik ben een duizendpoot en vind te veel leuk om te doen. Daarom heb ik de keuze gemaakt om een bedrijf op te starten, die jouw als ondernemer een full service aanbod kan bieden. Van branding tot VA diensten, op korte of langere termijn, je kan het hier allemaal vinden.

 

Verder wil ik jou vertellen dat ik van Jezus houdt, energie krijg van mensen, het gelukkigst ben in de zon, het meest kan genieten op het strand en een sucker ben voor zoetigheid.

Skills

Indesign - Illustrator - Video editing /  Illustrating  / Art direction / Social Media  /  Photography & Content creation / Styling / Web Design

bottom of page